ha csak zenélni szeretnél...

Forgács Promotion

Forgács Promotion

Mindenen Keresztül - Fogy a türelem teljes EP

2021. április 11. - ForgácsPR

Vége a várakozásnak, megjelent a Bojti János - ének, basszusgitár, Szatmári Gergő - gitár, Bojti Tamás - dob felállású körösladányi Mindenen Keresztül zenekar legújabb anyaga.
Az egyelőre csak a digitális szolgáltatóknál elérhető anyagra egy intro és három punkos lendületű, groove/thrash témákat itt-ott hardcore-os csordavokálokkal ötvőző dalt rögzítettek.
Az EP-n helyet kapott a tavaly már klipesített Örökkön örökké c. dal is- ami már külföldi kiadó érdeklődését is felkeltette -, de a tervek szerint hamarosan újabb videót is forgatnak. 
A számok szövegükben reflektálnak a mai kor kilátástalanságára, felteszik azokat a fontos kérdéseket, amik sokakat foglalkoztatnak. Ugyanakkor a dalokban mégis ott a reménysugár, köszönhetően a dallamos és fülbemászó refréneknek.
Az EP meghallgatható a zenekar YouTube csatornáján és a Stream oldalakon:
 
Dallista:
  1. Fogy a türelem - Intro 
  2. Örökkön örökké 
  3. Egyszer fent, egyszer lent 
  4. Újabb világ

A bejegyzés trackback címe:

https://forgacspr.blog.hu/api/trackback/id/tr1316497220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása