ha csak zenélni szeretnél...

Forgács Promotion

Forgács Promotion

NAGAARUM – A COVID DIARIES MÁSODIK TÉTEL

2020. április 08. - ForgácsPR

Egy hete tette közzé Nagaarum az első dalt a Covid Diaries-ről, amik – mint már tudjuk -, a dalszerzési és felvételi folyamatok menete alatt érkeznek. A Prelude for 2020 egy előjátéknak, felvezetőnek tekinthető az aktus előtt.

A mai este pedig íme, itt a második tétel, aminek címe: The First Ingredients.
A lemezt nyitó prelűd egyfajta bemutatása az emberi jellemnek – hogyan viselkedünk a komfortzónánkon kívül, hogyan dolgozunk fel váratlan eseményeket. Azt a szöveget Farrrkas kollégánk írta. A The First Ingredients témája pedig a pandémia kirobbanása maga, a kínai incidens, ami legyen bármi is (állati eredet, szándékosság vagy teremtő erő – úgysem tudjuk meg életünkben) átrendezi lassan mindennapjainkat. Pillangó hatás. Amikor a tél kellős közepén érkeztek az első hírek a vuhani eseményekről, mi még a kényelmes meleg nappalinkban ásítozva nyomogattuk az okosabbnál okosabb készülékeinket, és vállvonogatva vettünk tudomást arról, hogy ott éppen történik valami. Aztán el is felejtettük egy teljes napra.
Minden recept összetevőkkel indul. A 2020-as nagy vírusjárványnak ez az első összetevője.

A dalok összegyűjtve itt hallgathatók meg: www.ngcprod.com/hu/hirek
Facebook: www.facebook.com/nagaarumband
NGC facebook: www.facebook.com/ngcprod
NGC Bandcamp: www.ngcprod.bandcamp.com

A bejegyzés trackback címe:

https://forgacspr.blog.hu/api/trackback/id/tr8015598998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása